Suspensió de les festes d’Alzira

La Federació de Comparses i Filaes d’Alzira ha decidit suspendre les festes de Moros i Cristians que s’anaven a celebrar el primer cap de setmana d’octubre.

La decisió ha sigut dura ja que enguany la festa celebrava el seu 20 aniversari “però la situació general així ho obligava”, indicà el president de la FeMCA, José Gabriel Piera. Les filaes alzirenyes votaren la decisió per unanimitat “per solidaritat amb la resta de les festes i especialment perquè l’Ajuntament poguera dedicar la subvenció atorgada als més necessitats de la ciutat”, va afegir Piera.

El regidor de festes, Xavier Pérez, va agrair la decisió dels festers alzirenys. “En tres mesos, Serveis Socials han ajudat a 4.500 persones que no podien menjar. Tota ajuda és poca i des del consistori agraïm este gest de responsabilitat amb la societat”.

Bona part de la decisió depenia de la Capitania que enguany ostentava la filà de Conqueridors, amb Joan Carles Costa al front com a Capità. “Teníem clar que la festa havia de suspendre’s però ens faltava acordar l’ajornament dels contractes amb els proveïdors, cosa que s’ha pogut aconseguir”.

La Federació aprofitarà l’any per davant per a continuar la seua reorganització interna després de convertir-se setmanes abans del decret de l’estat d’alarma d’Associació a Federació.

Les festes d’Alzira de 2021 tindran lloc de l’1 al 3 d’octubre.

 

Foto: El Capità, Joan Carles Costa, dirigint-se als festers

Salutacions

José Gabriel Piera Serena

President de la Federació de Comparses i Filaes d’Alzira

www.morosicristiansalzira.com

Otras publicaciones sobre Alzira..te van a encantar

Hemos escrito más cosas sobre Alzira, puedes pinchar aquí para verlas todas…

¿Qué necesitas para tu próximas Fiestas o Evento?

Si prefieres que te ayudemos, PIDE PRESUPUESTO GRATIS DESDE AQUÍ

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *